Home Acties van de maand

Acties van de maand

deep blue gift set cadeauset

Iedere maand heeft dōTERRA een aantal aanbiedingen en promoties, die steeds wisselen. Ik zet ze hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje!

doTERRA Deep Blue gift Set

Limited Time Offer: Deep Blue Gift Set

Deze giftset is hét perfecte cadeau voor iedereen die wel wat aandacht aan zijn/haar lichaam wil geven; van harde werkers die de hele dag achter de computer gekluisterd zitten tot mensen met een fysiek beroep of enthousiaste sporters. De kit bestaat uit een tube Deep Blue Rub (120 ml), een mini verpakking die je makkelijk meeneemt en hervulbaar is (15 ml) en een massagebal waarmee je stramme spieren eenvoudig losrolt. Alle producten zijn mooi verpakt in een houten doos. Prijs zonder kortingsaccount: € 72,67 (zo lang de voorraad strekt).

10% korting op Celery Seed

Maak in april voordelig kennis met Celery Seed en ontvang 10% korting op deze olie van 1 t/m 30 april. dōTERRA Celery Seed wordt middels stoomdistillatie gewonnen uit de zaadjes van de selderijplant. Je kunt deze olie inzetten om je spijsvertering te ondersteunen, bijvoorbeeld door hem door je water of (ontbijt)smoothie te doen. Of gebruik hem in je diffuser voor een rustgevend, ontspannen momentje na een drukke dag. Prijs zonder kortingsaccount: € 52,50.


Lente-actie: GRATIS producten wanneer je je inschrijft in april

WOW! Een speciale lente-actie van dōTERRA  voor iedereen die zich deze maand inschrijft met een kortingsaccount:

  • Schrijf je je in als nieuw lid en plaats je een eerste bestelling ter waarde van 100 PV of meer (lees hier wat PV betekent)? Dan ontvang je een 5 ml Red Mandarin (LTO) gratis bij je bestelling!
  • Schrijf je in als nieuw lid en plaats een bestelling van 200 PV of meer, dan ontvang je niet alleen 5 ml Red Mandarin, maar ook een 15 ml Clementine (LTO) en 15 ml Lime bij je bestelling!

Al deze citrusoliën hebben met elkaar gemeen dat ze mood lifting zijn, je wordt er vrolijk van en daarnaast hebben ze reinigende eigenschappen. Heerlijk in je glas water voor een frisse start van de dag en als ondersteuning voor een goede darmwerking.

Ben je al een tijdje aan het twijfelen of je een eigen kortingsaccount wil? Dan is dit misschien je call! Neem even contact met me op als je vragen hebt; ik help je graag met je inschrijving en maak je wegwijs in de wondere wereld van dōTERRA.

Iets voor jou?

Wil je graag van (één van) bovenstaande acties gebruikmaken? Neem dan contact met me op! Dan kijken we even wat voor jou de meest voordelige manier is, in combinatie met het openen van je eigen dōTERRA kortingsaccount.