Home Een goede start

Een goede start

doterra essentiële olie starter kit kortingsaccount openen home essentials kit

Ben je klaar om de wereld van essentiële oliën verder te ontdekken? Je kunt losse producten en oliën van dōTERRA in mijn webshop vinden; als een product wat je zoekt niet op voorraad is kan ik het altijd voor je (mee)bestellen!

Maar wanneer je nu al weet dat je dit jaar meer dan 1 olie of product van dōTERRA wil bestellen óf als je gelijk goed van start wil gaan met een voordelige starterskit, dan ben je het best geholpen met een eigen klantenaccount. Met het aanmaken van dit account, het plaatsen van je bestelling(en) en al je andere vragen kun je bij mij terecht. Ik help je graag ♡

Je hebt twee opties:

  • Optie 1: je betaalt eenmalig € 24,25 (incl. btw en administratiekosten) om een kortingsaccount te openen en selecteert de oliën (of kit) voor je eerste bestelling, hier ontvang je dan meteen al 25% korting op. Deze korting blijft 12 maanden geldig, wil je na dat jaar je account behouden? Dan betaal je € 18,25 én ontvang je een flesje 15ml Peppermint gratis!
  • Optie 2: je start je account met één van de dōTERRA enrollment kits; dit zijn voordelige sets met oliën, producten en/of een diffuser zodat je gelijk écht aan de slag kunt. Je hoeft dan géén € 24,25 te betalen voor het openen van je account en profiteert wel van 12 maanden 25% korting op al je bestellingen. De starter kits geven je het meeste waar voor je geld, deze kun je dan ook maar eenmalig (alleen bij je inschrijving) bestellen.

dōTERRA starter kits

Op dit moment kun je kiezen uit 9 verschillende enrollment kits, het complete overzicht kun je hier bekijken (pdf). De meest gekozen kits licht ik hieronder even toe, maar neem gerust contact op als je vragen hebt!

Home Essentials Kit Meest gekozen
De 10 meest populaire oliën van dōTERRA + Petal 2.0 aroma diffuser en boekje met informatie (NL). Deze kit bestaat uit 15 ml Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Air, Deep Blue, ZenGest en On Guard. Deze oliën kun je apart of in combinatie met elkaar inzetten voor tal van toepassingen om jouw gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen. Prijs íncl. kortingsaccount: € 272

doterra essentiële olie family essentials kit kortingsaccount starter kit

Family Essentials KitBest budget
Deze kit bevat dezelfde 10 oliën als de Home Essentials Kit, maar dan in kleinere flesjes van 5 ml en zonder de aroma diffuser. Ideaal voor een wat kleinere portemonnee en wat laagdrempeliger instappen.
Prijs íncl. kortingsaccount: € 139,25

AromaTouch Diffused Kit
In deze kit vind je 8 flesjes van 5 ml olie: Balance, Lavender, Wild Orange, Peppermint, Tea Tree, On Guard, AromaTouch en Deep Blue. Samen met 115ml gefractioneerde kokosolie (draagolie om te verdunnen) en de Petal aroma diffuser is dit dé starter kit om de AromaTouch Technique aan te kunnen bieden (of misschien zitten hier je favo olietjes bij en gebruik je de koksolie om zelf rollertjes mee te maken). Prijs íncl. kortingsaccount:€ 180

Daily Habits Kit
Deze kit bevat niet alleen oliën, maar alles wat je nodig hebt om op dagelijkse basis aan je gezondheid te werken, zowel fysiek als mentaal/emotioneel. Je ontvangt 5 flesjes van 5ml essentiële olie: Balance, Frankincense, Lemon, Lavender en On Guard. Plus een tube Deep Blue Rub (verzachtend en verkoelend voor spieren en gewrichten), ZenGest TerraZyme & ZenGest PB Assist (capsules voor ondersteuning van metabolisme en darmwerking) + het dōTERRA Lifelong Vitality Pack met 3 voedingssupplementen om je algehele vitaliteit te stimuleren. Prijs íncl. kortingsaccount: € 236 (ook in vegan variant beschikbaar)

doterra cleanse & restore kit starterkit kortingsaccount voordeel

Cleanse & Restore Kit
Dé kit wanneer je je lichaam wil reinigen en optimaal het zelfherstellend vermogen wil ondersteunen. Heeft wat overeenkomsten met de Daily Habits Kit; ook hier zit 15 ml Lemon in, het dōTERRA Lifelong Vitality Pack met 3 voedingssupplementen, ZenGest TerraZyme & ZenGest PB Assist. Maar daarnaast ook ZenGest GX Assist (kuur in combinatie met PB Assist), ZenGest softgels (goede spijsvertering), Zendrocrine softgels (ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam om afvalstoffen uit te scheiden) en DDR Prime softgels (gezonde cellen en celvernieuwing) voor een superboost! Prijs íncl. kortingsaccount: € 300 (ook in vegan variant beschikbaar)

Kids Collection
dōTERRA heeft een hele lijn ontwikkeld speciaal voor kinderen (maar ook heel populair bij volwassenen), die je in deze starterkit terugvindt. De Kids Collection bestaat uit 7 rollers van 10 ml: Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave en Tamer. Samen met een extra doppenset waardoor je de rollers aan je broek of tas kunt clippen, een handig bewaartasje en ‘flash cards’ met simpele en duidelijke uitleg over het gebruik. Prijs íncl. kortingsaccount: € 140

Investeer in je gezondheid op lange termijn

Misschien denk je.. pfoe, wat een bedragen! Maar is het duur? In mijn ogen niet; het is wellicht in één keer een heel bedrag om uit te geven maar in verhouding tot wat je ervoor terugkrijgt een goede investering (in jezelf). Naast bovengenoemde enrollment kits, zijn er nog andere kits die heel geschikt zijn om mee te starten; zoals de Mood Management Kit, het Beginners Trio (Lavender, Lemon en Pepprmint) of de Essential Aromatics Touch set (handige rollers voor emotionele ondersteuning). Dus wil je graag met de oliën van dōTERRA beginnen en twijfel je wat voor jou de beste optie is om te starten? Stuur me even een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op!