amethist met sneeukwarts natuurlijke bergkristal fluoriet octaeder

Crystal Candy (2) – set met 3 stenen

 37,50

In deze ‘Crystal Candy’ set vind je een ruwe fluoriet octaëder, een natuurlijke (ongeslepen) bergkristal punt én een bijzonder stuk amethist met sneeuwkwarts.

De fluoriet octaëders groeien van nature in deze 8-vlakkige vorm (dubbele piramide), waarbij een octaëder wordt gekoppeld aan het luchtelement en symbool staat voor het denken. Een octaëder helpt je bij het vinden en bewandelen van jouw pad, groene fluoriet herstelt het evenwicht tussen gevoel en verstand en brengt ook je emoties in balans. Groene fluoriet staat bekend als beschermer tegen negatieve energie, deze steen zorgt voor harmonie en zuivert haar omgeving. De octaëder in deze set heeft regenboogjes en een supermooie zeegroene kleur!

Bergkristal heeft zuiverende eigenschappen, geeft energie, zorgt voor balans en versterkt de werking van de overige stenen. Deze natuurlijke punt (dus niet in deze vorm geslepen, maar zo gegroeid!) is mooi dik, helder bovenin en heeft een perfecte 4-vlakkige punt. Door de kenmerkende ‘streepjescode’ betreft het hier ook een zogenaamd Lemurisch kristal.

En het derde stuk in deze set is een bijzondere amethist, die mooie gelaagdheid laat zien en niet alleen bovenop kristallen gevormd heeft, maar aan de onderzijde zitten er ook nog een paar! Het kleurverloop gaat van wit naar dieppaars, violet en dan de spierwitte sneeuwkwartskristallen bovenop. Net als twee andere stukjes in de webshop, komt deze amethist ook van de bijzondere vindplaats in Mexico (Guanajuato). Slechts een hele kleine ‘pocket’ waar dit soort kristallen gevonden worden, dus extra speciaal!

Amethist is een zuiverende steen die zorgt voor kalmte, innerlijke rust en evenwicht. Fijne steen om mee te mediteren voor meer zelfinzicht en/of spirituele ontwikkeling. En sneeuwkwarts is een goede steen voor mensen die (te) veel verantwoordelijkheden op zich nemen, zich daardoor enerzijds onmisbaar maken maar aan de andere kant ook beperkingen ervaren en vaak het gevoel hebben geleefd te worden. Sneeuwkwarts helpt tactvoller te handelen, makkelijker samen te werken en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag.

Let op: Edelstenen zijn natuurproducten, elke steen is anders en daarmee uniek. Je koopt exact deze set van 3 stenen zoals op de foto’s is afgebeeld. Ik heb deze set met de grootst mogelijke zorg zelf uitgezocht en samengesteld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Afmeting & gewicht fluoriet octaëder: ruim 3,5 cm / 30 gram
  • Afmeting & gewicht bergkristalpunt: 4 cm / 25 gram
  • Afmeting & gewicht amethist: ca. 8 x 5 x 3 xm / 180 gram
  • Chakra’s: Hart (4e), Kruin (7e), alle
  • Leg amethist niet in fel zonlicht, omdat deze steen dan kan verbleken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Candy (2) – set met 3 stenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *