HomeWanderlust Yoga WebshopEDELSTENEN & KRISTALLEN♡ Edelstenen setsCrystal set BOOGSCHUTTER (22 nov. t/m 21 dec.)
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld boogschutteredelstenenset edelsteen set sterrenbeeld boogschutter
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld boogschutter
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld boogschutter
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld boogschutter

Crystal set BOOGSCHUTTER (22 nov. t/m 21 dec.)

 16,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Boogschutter (22 november t/m 21 december). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Blauwe Chalcedoon, Lapis Lazuli en Sodaliet. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!


Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Boogschutter: enthousiast, open minded, avontuurlijk, vrijheidslievend, rusteloos, oprecht en toekomstgericht. Element: Vuur. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Boogschutter optimaal te ondersteunen.

Blauwe Chalcedoon: heeft een sterke invloed op de communicatie; zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open en enthousiast.

Lapis Lazuli: voedt de meer spirituele kant van de Boogschutter; bevordert spirituele kracht, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Ook een echte vriendschapssteen die (sociale) relaties ondersteunt, maar ook helpt ontspannen bij emotionele overprikkeling.

Sodaliet: geeft inzicht in jezelf en helpt je trouw blijven aan jezelf. Verenigt ratio en intuïtie en helpt hiermee de onrust van de Boogschutter wat te kalmeren. Stimuleert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Blauwe Chalcedoon, 1x Lapis Lazuli en 1x Sodaliet
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Keel (5e) en Voorhoofd (6e)
  • Sterrenbeeld: Boogschutter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set BOOGSCHUTTER (22 nov. t/m 21 dec.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *