edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld kreeftedelstenenset edelsteen set sterrenbeeld kreeft
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld kreeft
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld kreeft
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld kreeft

Crystal set KREEFT (22 jun. t/m 22 jul.)

 16,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Kreeft (22 jun. t/m 22 jul.). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Roze Andes Opaal, Roze Chalcedoon en Regenboog Maansteen. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!


Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Kreeft: zorgzaam, huiselijk, geduldig, vasthoudend, (over)gevoelig, dromerig, verlegen en kan moeilijk loslaten. Element: Water. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Kreeft optimaal te ondersteunen.

Roze Andes Opaal: maakt gastvrij, liefdevol, open, onzelfzuchtig, altruïstisch en hartelijk. Helpt ontspannen en verlegenheid, schaamte en remmingen los te laten. Andes opaal heeft een positieve werking op het hart en stimuleert dagdromen.

Roze Chalcedoon: heeft een hoge vibratie die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Mediteer met deze steen en om je hart meer te openen en je fysieke en emotionele ‘lichaam’ zich met liefde en compassie vullen. Balanceert emoties en de energie van je hartchakra.

Regenboog Maansteen: draag Regenboog Maansteen bij je om je eigen energie te beschermen tegen prikkels of negatieve energie van buitenaf, hou deze steen vast tijdens het mediteren om makkelijker naar binnen te keren en bij jezelf te komen of leg hem onder je kussen voor een betere nachtrust en het onthouden van je dromen.

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Roze Andes Opaal, 1x Roze Chalcedoon, 1x Regenboog Maansteen
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Hart (4e), Voorhoofd (6e) en Kruin (7e)
  • Sterrenbeeld: Kreeft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set KREEFT (22 jun. t/m 22 jul.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *