edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld leeuwedelstenenset edelsteen set sterrenbeeld leeuw
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld leeuw
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld leeuw
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld leeuw

Crystal set LEEUW (23 jul. t/m 22 aug.)

 16,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Leeuw (23 juli t/m 22 augustus). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Bergkristal, Tijgeroog en Pyriet. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!


Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Leeuw: nuchter, efficiënt, kritisch, verlegen, bescheiden, praktisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Element: Vuur. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Leeuw optimaal te ondersteunen.

Bergkristal: kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, bezorgdheid, angst en zorgen. Het versterkt de vrije wil, helpt voor jezelf opkomen en brengt meer balans tussen verstand (ratio) en intuïtie (gevoel). Maagden zien soms vooral hun eigen tekortkomingen en niet de eigen krachten; Amazoniet kan helpen de negatieve gedachten en emoties die hieruit voortkomen te herkennen en om te buigen.

Tijgeroog: heeft een ontspannende, kalmerende werking die de overactieve gedachtenstroom van de Maagd tot rust brengt.

Pyriet: vermindert prikkelbaarheid en onrust. Een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft meer zelfvertrouwen. Sodaliet vermindert schuldgevoelens en helpt je om de waarheid te durven uiten en meer te varen op je intuïtie.

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Bergkristal, 1x Tijgeroog, 1x Pyriet
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Alle
  • Sterrenbeeld: Leeuw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set LEEUW (23 jul. t/m 22 aug.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *