HomeWanderlust Yoga WebshopEDELSTENEN & KRISTALLEN♡ Edelstenen setsCrystal set ‘PROSPERITY’ (boomagaat & jade)
boomagaat en jadeboomagaat en jade
boomagaat en jade
boomagaat en jade
boomagaat en jade

Crystal set ‘PROSPERITY’ (boomagaat & jade)

 7,50

Ga je graag en veel op reis of zoek je een passend cadeautje voor iemand die op reis gaat? Of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het versterken van je eigen kracht, doorzettingsvermogen en zelfbeeld, om van daaruit (meer) voor jezelf op te komen en beter je grenzen aan te geven? Dan is deze crystal set met jade en boomagaat echt perfect! Hele mooie combinatie van twee glad gepolijste stenen die elkaar aanvullen en versterken. Om samen bij je te dragen, in je broekzak te steken of vast te houden (tijdens meditatie).

Jade: beschermende steen die bekend staat om het aantrekken van geluk, voorspoed, succes en rijkdom. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid. De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het  leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan. Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten.

Boomagaat: rustgevend, beschermt tegen negativiteit en trekt overvloed aan. Het versterkt persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen. Boomagaat heeft een sterke verbinding met  de aarde en de natuur, waardoor het je op een zachte manier aardt en een veilig en beschermd gevoel geeft.

Let op: Dit is 100% een natuurproduct, iedere steen is uniek qua vorm en kleur. Je ontvangt een setje van twee stenen zoals op de foto’s is afgebeeld, in een mooi zakje van linnen/katoen met treksluiting.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Afmeting & gewicht stenen: ca. 3 cm / 12 – 19 gram
  • Chakra: Hart (4e)
  • Sterrenbeeld: Stier, Weegschaal en Maagd

Edelsteen uitkiezen
Kies je steen uit op basis van je intuïtie, het gevoel dat je bij een bepaalde steen hebt. Vaak is de steen die je aantrekt, de steen waar je je ogen niet vanaf kan houden ook de steen die op dit moment het beste bij je past. Je kunt je ook in eerste instantie laten leiden door de kleur van de steen en het daaraan gekoppelde chakra, wanneer je hier (energetisch) mee werkt:

  • Rode, bruine en/of zwarte stenen: wortelchakra (1e), aardend, veiligheid, bescherming
  • Oranje stenen: sacraal chakra (2e), passie, creativiteit, emoties
  • Gele en/of goudkleurige stenen: zonnevlechtchakra (solar plexus, 3e), innerlijk vuur, vreugde, zelfvertrouwen
  • Groene en/of roze stenen: hartchakra (4e), (zelf)liefde, compassie, dankbaarheid
  • Lichtblauwe stenen: keelchakra (5e), communicatie, jezelf uiten, waarheid
  • Donkerblauwe stenen: voorhoofdchakra (derde oog, 6e), intuïtie, dromen, innerlijke wijsheid
  • Paarse, witte of kleurloze stenen: kruinchakra (7e), spiritualiteit, verbinding met het grotere geheel, verlichting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set ‘PROSPERITY’ (boomagaat & jade)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *