Crystal set RAM (21 mrt. t/m 20 apr.)

 17,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Ram en ondersteunend zijn aan de Ram-energie (21 maart. t/m 20 april). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Rode Jaspis, Hematiet en Heliotroop. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Ram: positief, energiek, enthousiast, groothartig, spontaan, doortastend, avontuurlijk, onbesuisd, strijdlustig, op zichzelf gericht en . Element: Vuur. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Ram optimaal te ondersteunen.

 

Rode Jaspis: ondersteunt de kenmerkende eigenschappen van de Ram; helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.

 

Heliotroop: werkt kalmerend bij irritatie, agressie en ongeduld en vergroot hierdoor de zelfbeheersing en controle. Maar de steen werkt ook activerend, opwekkend en geeft moed als je uitgeput en vermoeid is. Heliotroop helpt je grenzen stellen en negatieve invloeden buiten houden. Maar het maakt ook flexibel en vergroot het aanpassingsvermogen.

 

Hematiet: werkt aardend, beschermend en harmoniserend. Hematiet geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Verbetert de concentratie en het geheugen; iets wat de Ram goed kan gebruiken bij het afmaken van projecten.

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Rode Jaspis, 1x Hematiet en 1x Heliotroop
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Basis (1e) en Hart (4e)
  • Sterrenbeeld: Ram