edelstenen set woestijnroos amethist bergkristaledelstenen set root to risenatuurlijke bergkristalpunt ruwruwe amethistruwe amethistwoestijnrooswoestijnroos
edelstenen set woestijnroos amethist bergkristal
edelstenen set woestijnroos amethist bergkristal
edelstenen set root to rise
natuurlijke bergkristalpunt ruw
ruwe amethist
ruwe amethist
woestijnroos
woestijnroos

Crystal set ‘ROOT TO RISE’ (met 3 stenen)

 12,50

‘ROOT TO RISE’ is een set van 3 stenen (woestijnroos, amethist en bergkristal) die je ondersteunen bij je spirituele groei en ontwikkeling. Deze stenen stimuleren inzicht, helderheid, intuïtie maar zorgen er ook voor dat je met beide voetjes op de grond blijft en je verbinding met je (ware) zelf versterkt. Het bergkristalpuntje in deze set is helemaal natuurlijk, dat wil zeggen niet (bij)geslepen met de hand en van hele mooie heldere kwaliteit.

Woestijnroos: is een vorm van seleniet; een hele spirituele steen die beschermend, ontspannend en inzichtgevend werkt. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Het is een goede steen om bij je te  leggen/vast te houden als je spiritueel bezig bent. Woestijnroos werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt je energieveld. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Vermindert beperkende gedrag- en denkpatronen en versterkt affirmaties.

Amethist: maakt je hoofd leeg, zorgt voor innerlijke rust en helpt bij het ontwikkelen van je intuïtie, spirituele inzichten en groei. Amethist zuivert niet alleen (een deel van) de ruimte waarin je haar plaatst, maar helpt ook bij het loslaten van negatieve gedachten, een laag zelfbeeld en het verwerken van emotionele pijn, trauma’s en verlies.

Bergkristal: reguleert energie, absorbeert energie en geeft energie. Heeft een hele zuivere energie, het is een steen van licht en heel geschikt voor healing (genezing) en energetisch werk. Bergkristal versterkt en/of zuivert de energie van de stenen die ernaast liggen. Mentaal bevordert bergkristal concentratie (leg ‘m bij je neer als je aan het werk bent of iets moet leren) en zorgt het voor een heldere geest. Het neutraliseert, maakt je onbevooroordeeld en helpt je daardoor om (voor)oordelen los te laten.

Let op: Dit is 100% een natuurproduct, iedere steen is uniek qua vorm en kleur. Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s is afgebeeld.

Op voorraad

Beschrijving

 • Afmeting stenen: 4 – 5 cm
 • Gewicht: woestijnroos (23 – 40 gram), bergkristalpunt (12 – 25 gram), amethist (33 – 50 gram)
 • Chakra’s: alle
 • Sterrenbeeld: Stier, Leeuw, Steenbok, Vissen en Waterman

Edelsteen uitkiezen
Kies je steen uit op basis van je intuïtie, het gevoel dat je bij een bepaalde steen hebt. Vaak is de steen die je aantrekt, de steen waar je je ogen niet vanaf kan houden ook de steen die op dit moment het beste bij je past. Je kunt je ook in eerste instantie laten leiden door de kleur van de steen en het daaraan gekoppelde chakra, wanneer je hier (energetisch) mee werkt:

 • Rode, bruine en/of zwarte stenen: wortelchakra (1e), aardend, veiligheid, bescherming
 • Oranje stenen: sacraal chakra (2e), passie, creativiteit, emoties
 • Gele en/of goudkleurige stenen: zonnevlechtchakra (solar plexus, 3e), innerlijk vuur, vreugde, zelfvertrouwen
 • Groene en/of roze stenen: hartchakra (4e), (zelf)liefde, compassie, dankbaarheid
 • Lichtblauwe stenen: keelchakra (5e), communicatie, jezelf uiten, waarheid
 • Donkerblauwe stenen: voorhoofdchakra (derde oog, 6e), intuïtie, dromen, innerlijke wijsheid
 • Paarse, witte of kleurloze stenen: kruinchakra (7e), spiritualiteit, verbinding met het grotere geheel, verlichting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set ‘ROOT TO RISE’ (met 3 stenen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *