edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld schorpioenedelstenenset edelsteen set sterrenbeeld schorpioen
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld schorpioen
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld schorpioen
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld schorpioen

Crystal set SCHORPIOEN (23 okt. t/m 21 nov.)

 16,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Schorpioen (23 oktober t/m 21 november). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Granaat, Malachiet en Rode Jaspis. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!


Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Schorpioen: vastbesloten, doelgericht, gepassioneerd, scherpzinnig, intuïtief en veeleisend. Element: Water. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Schorpioen optimaal te ondersteunen.

Granaat: geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd, wat helpt om je doelen (makkelijker) te bereiken.

Malachiet: krachtige steen die beschermt tegen alle vormen van negatieve energie en gevaar. Brengt emoties in balans (wat fijn kan zijn voor de gevoelige Schorpioen) en versterkt ook empathie en begrip. Dit maakt de – soms kil ogende – Schorpioen wat zachter en meer vergevingsgezind, stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties.

Rode Jaspis: is één van de meest dynamische en activerende jaspis-soorten. Werkt aardend, verwarmend en voorziet het hele lichaam van energie. Helpt je in je kracht te staan en bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen.

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Granaat, 1x Malachiet en 1x Rode Jaspis
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Basis (1e) en Hart (4e)
  • Sterrenbeeld: Schorpioen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set SCHORPIOEN (23 okt. t/m 21 nov.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *