Aanbieding!

Edelstenen set STEENBOK (dec/jan)

 10,00

Setje met mooi formaat edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Steenbok (22 december t/m 19 januari). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Bergkristal, Sneeuwvlokobsidiaan en Zwarte Toermalijn. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Steenbok: ambitieus, gedisciplineerd, verantwoordelijk, geduldig, conservatief, perfectionistisch, loyaal en eigenwijs. Element: Aarde. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Steenbok optimaal te ondersteunen.

 

Bergkristal: bevordert concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Genezende steen en ‘brenger van licht’ die letterlijk de emoties van de Steenbok wat kan verlichten en helderheid en inzicht geeft.

 

Sneeuwvlokobsidiaan: stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen en bevordert de doorstroming van energie. Sneeuwvlokobsidiaan is de wat zachtere, milde variant van gewone obsidiaan en zorgt voor rust en balans in je systeem.

 

Zwarte Toermalijn: aardend, beschermend en reinigend. Toermalijn helpt je in je kracht te staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aan te nemen.

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

1 op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Bergkristal, 1x Sneeuwvlokobsidiaan, 1x Zwarte Toermalijn
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Alle
  • Sterrenbeeld: Steenbok