Edelstenen set STIER (april/mei)

 17,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Stier (21 april t/m 20 mei). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Lapis Lazuli, Aventurijn en Rookkwarts. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Stier: volhardend, levensgenieter, geduldig, doelbewust, koppig, houdt van ontspanning en rust, eigenwijs en materieel. Element: Aarde. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Stier optimaal te ondersteunen.

 

Lapis Lazuli: bevordert de innerlijke rust en vrede waar de Stier naar verlangt en helpt ontspannen bij emotionele overprikkeling.  Stimuleert het keelchakra (aandachtsgebied voor Stieren) en helpt jezelf uitspreken, het uiten van je mening en emoties.

 

Aventurijn: werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit.

 

Rookkwarts: sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Lapis Lazuli, 1x Aventurijn en 1x Rookkwarts
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Basis (1e), Hart (4e), Keel (5e) en Voorhoofd (6e)
  • Sterrenbeeld: Stier