Edelstenen set TWEELINGEN (mei/juni)

 17,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Tweelingen (21 mei t/m 21 juni). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Blauwe Chalcedoon, Maansteen en Malachiet. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Tweelingen: communicatief, denker, wispelturig, openhartig, actief, humorvol, rusteloos, conflictmijdend en oppervlakkig. Element: Lucht. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Tweelingen optimaal te ondersteunen.

 

Blauwe Chalcedoon: heeft een sterke invloed op de communicatie; zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open en enthousiast.

 

Maansteen: is verbonden aan het vrouwelijke yin-principe, waarbij het meer gaat om zijn dan om doen. Balanceert de actiegerichte yang-energie van Tweelingen, brengt meer in contact met gevoel en intuïtie.

 

Malachiet: krachtige steen die beschermt tegen straling, vervuiling en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties.

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

1 op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Blauwe Chalcedoon, 1x Maansteen, 1x Malachiet
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Hart (4e), Keel (5e), Voorhoofd (6e) en Kruin (7e)
  • Sterrenbeeld: Tweelingen