Aanbieding!

Edelstenen set VISSEN (feb/maart)

 10,00

Setje met mooi formaat edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Vissen (19 februari t/m 20 maart). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Amethist, Botswana Agaat en Regenboogfluoriet.  De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Vissen: gevoelig, begripvol, intuïtief, sympathiek, dromerig, emotioneel en fantasierijk. Element: Water. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Vissen optimaal te ondersteunen.

 

Amethist: is een beschermende steen die de Vissen helpt om rust en ontspanning te vinden, maar ook evenwicht brengt tussen de twee werelden waartussen ze gevoelsmatig soms ‘zwemmen’. Amethist ondersteunt bij de spirituele ontwikkeling, en brengt balans tussen geest en lichaam.

 

Botswana Agaat: agaat is een hele aardende steen die kalmerend werkt en rust geeft in je hoofd en op emotioneel vlak. Maakt nuchter – wat fijn kan zijn voor de dromerige Vissen – en helpt om van een afstandje naar de dingen te kunnen kijken. Botswana Agaat is zacht, beschermend en troostend. Hele fijne steen bij emotionele pijn, stress of piekeren en erg geschikt voor gevoelige mensen (zoals Vissen, maar ook HSP’ers of kinderen).

 

Regenboog Fluoriet: zorgt voor wat meer stabiliteit op emotioneel vlak voor Vissen.  Voedt het zelfvertrouwen, helpt oude patronen te doorbreken, keuzes voor zichzelf te maken en een eigen weg te volgen. Beschermt tegen negatieve energieën van buitenaf (elektromagnetische straling, maar ook van andere mensen).

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

3 op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Amethist, 1x Botswana Agaat, 1x Regenboogfluoriet
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Alle
  • Sterrenbeeld: Vissen