Aanbieding!

Edelstenen set WATERMAN (jan/feb)

 10,00

Setje met mooi formaat edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Waterman (20 januari t/m 18 februari). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Angeliet, Chrysocolla en Groene Fluoriet. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje, inclusief A6 kaartje met de beschrijving van de stenen erop. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!

 

Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Waterman: onafhankelijk, excentriek, vindingrijk, sociaal, ongeduldig, chaotisch, analytisch en intellectueel. Element: Lucht. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Waterman optimaal te ondersteunen.

 

Angeliet: stimuleert het Keelchakra en ondersteunt alle vormen van communicatie. Helpt je om je (op een tactvolle manier) uit te spreken en je gevoelens te verwoorden. Zorgt voor meer empathie, medeleven, verbondenheid en liefdevol handelen (ook richting jezelf). Angeliet heeft een hele rustgevende energie, geeft een kalm en vredig gevoel. Het helpt je eerlijk naar jezelf of een situatie kijken en bevordert acceptatie en berusting als je ergens mee worstelt dat niet veranderd kan worden.

 

Chrysocolla: zorgt voor innerlijke balans en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Heb je weinig energie of voel je je futloos? Dan geeft Chrysocolla kracht, werkt het activerend en zet aan tot handelen. Ben je nerveus of gespannen? Dan helpt deze steen rustig en kalm te worden en verlicht gevoelens van overprikkeldheid en stress. Chrysocolla zet ook aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen.

 

Groene Fluoriet: een beschermende en stabiliserende steen, die helpt structuur te brengen in je leven. Fijn voor Watermannen die houden van beweging en verandering, waarbij het gevaar bestaat dat ze te snel willen gaan en zichzelf voorbijlopen (met bijkomende chaos). Zorgt voor verbinding met je hart(energie) en helpt je dichtbij jezelf blijven.

 

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

2 op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Angeliet, 1x Chrysocolla, 1x Groene Fluoriet
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Hart (4e), Keel (5e) en Voorhoofd (6e)
  • Sterrenbeeld: Waterman