edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld weegschaaledelstenenset edelsteen set sterrenbeeld weegschaal
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld weegschaal
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld weegschaal
edelstenenset edelsteen set sterrenbeeld weegschaal

Crystal set WEEGSCHAAL (23 sept. t/m 22 okt.)

 16,50

Setje met edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Weegschaal (23 september t/m 22 oktober). Dit edelstenensetje bevat de volgende drie gepolijste stenen, met de hand geselecteerd: Jade, Lepidoliet en Toermalijnkwarts. De stenen zijn verpakt in een offwhite zakje van linnen/katoen met trekkoordje. Heel leuk als persoonlijk cadeau voor iemand die in deze periode jarig is, maar ook geschikt om je eigen collectie uit te breiden als de energie en/of betekenis van deze stenen je aanspreekt!


Kenmerkende eigenschappen voor het sterrenbeeld Weegschaal: diplomatiek, harmonieus, sociaal, bemiddelaar, ruimdenkend, twijfelachtig, communicatief en creatief. Element: Lucht. De stenen in dit setje zijn speciaal afgestemd om de energie van Weegschaal optimaal te ondersteunen.

Jade: zorgt voor harmonie en evenwicht waar Weegschalen zo van houden en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Deze steen werkt op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en  ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

Lepidoliet: maakt onafhankelijk en helpt je om je eigen grenzen te respecteren en bewaken. Stimuleert rationeel en analytisch denken, de concentratie en objectiviteit en helpt bij het nemen van beslissingen (iets wat voor de twijfelachtige Weegschaal die alles van alle kanten kan bekijken, nogal een uitdaging kan zijn). Lepidoliet helpt je om stappen te zetten. Het stimuleert zelfstandigheid en pusht je uit je afwachtende modus. Het is een steen die ervoor zorgt dat je stevig in je schoenen staat.

Toermalijnkwarts: zijn stukjes zwarte toermalijn ‘gevangen’ in heldere kwarts (bergkristal) en verenigt de eigenschappen van deze twee steensoorten in zich. Aan de ene kant vertoont de steen de beschermende en aardende werking van zwarte toermalijn, gecombineerd met de zuiverende, reinigende en versterkende werking van bergkristal.

Edelstenen zijn natuurproducten; daardoor is elke steen anders en dus uniek! Je ontvangt een setje van drie stenen zoals op de foto’s afgebeeld.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud set: 1x Jade, 1x Lepidoliet en 1x Toermalijnkwarts
  • Afmeting stenen: ca. 3 cm
  • Chakra’s: Alle
  • Sterrenbeeld: Weegschaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal set WEEGSCHAAL (23 sept. t/m 22 okt.)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *