Aanbieding!

Digitale HATHA FLOW yogales ☆ Core stability

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze yogales besteden we aandacht aan de core; oftewel het centrum van je lichaam (romp). Je core omvat niet alleen je buikspieren, maar ook je rugspieren, bilspieren en bekkenbodemspieren. Je werkt aan je core stability, enerzijds de spierkracht maar ook de spierbalans Heel belangrijk voor een goede houding, het voorkomen van blessures en betere fysieke (sport)prestaties. Doe je mee?

 

Totale duur: 1 uur en 26 minuten.

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Geschikt voor alle niveaus van beginner tot meer gevorderd.

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Hatha Flow yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.