Aanbieding!

Digitale HATHA FLOW yogales ☆ Hart(openers)

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze Hatha Flow yogales ligt de focus op het borstgebied en het (energetische) hart. Hier gaan we wat ruimte creëren door middel van zogenaamde ‘hartopeners’. Het effect van deze houdingen kun je vaak goed merken. Onze fysieke houding en hoe we ons emotioneel voelen, zijn namelijk sterk met elkaar verbonden. Door de borst te openen tijdens yogahoudingen, kun je een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen ervaren en kan je humeur aanzienlijk verbeteren 🙂 Daarnaast is het ook fijn voor je lichaam als ‘tegenwicht’ voor het vele voorover gebogen zitten gedurende dag. Enjoy!

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Geschikt voor alle niveaus van beginner tot meer gevorderd.

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Hatha Flow yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.