Aanbieding!

Digitale HATHA FLOW XL yogales ☆ Lente (detox)

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze video een Hatha Flow yogales waarbij we aandacht besteden aan de energie van het seizoen dat zijn intrede gedaan heeft; de lente! De lente staat voor groei, creativiteit, beweging en ontwikkeling vanuit innerlijke kracht. We bewegen weer vanuit Yin (winter) richting Yang (zomer), de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Het houtelement wordt vanuit de 5-elemententheorie verbonden aan de lente en dit is het element dat ervoor zorgt dat alles beweegt en vooruit gaat.

 

Wanneer het leven niet kan stromen zoals het wil, creëert dat problemen. De lever- en galblaasmeridiaan (behorend bij het houtelement) zijn verbonden met het zonnevlechtcentrum. Dit energiecentrum staat voor het ik, de wilskracht en het ego en reageert sterk op emoties. Wanneer het houtelement gezond is, is er flexibiliteit en veerkracht in je zenuwstelstel en bewegingen. Giftige gevoelens en giftige stoffen zullen effectief worden uitgescheiden, waardoor het lichaam gezond kan blijven. Deze yogales stimuleert, schoont op en geeft een lekkere boost!

 

Totale duur: 1 uur en 45 minuten

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil t/m 14 maart 2021, op het moment dat het jou het beste uitkomt!

 

Beschrijving

Deze Hatha Flow yogales is ook onderdeel van Self-care Sundays @home edition: Spring boost❀. Samen met nog een aantal andere digitale en fysieke items die je ontvangt organiseer je gewoon je eigen me-time moment @home!

Tips bij gebruik van deze digitale Hatha Flow yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.