Aanbieding!

Digitale HATHA FLOW yogales ☆ Loslaten

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze yogales besteden we aandacht aan loslaten van het oude om zo ruimte te maken voor het nieuwe. Zo zorg je voor een frisse start van het nieuwe jaar!

 

Totale duur: 1 uur en 30 minuten.

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Geschikt voor alle niveaus van beginner tot meer gevorderd.

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Hatha Flow yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.