Aanbieding!

Digitale HATHA FLOW yogales ☆ Vuur

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze video een Hatha Flow les waarbij we ons vuurtje wat op gaan stoken; zowel het innerlijk vuur, als je verbranding- en spijsverteringsvuur. Gericht op het creëren van warmte en van binnen opruimen (verbranden of verteren) wat je niet meer nodig hebt. Energetisch: Solar Plexus chakra (3e).

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Geschikt voor alle niveaus van beginner tot meer gevorderd.

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Hatha Flow yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.