Aanbieding!

Digitale YIN XL yogales ☆ Nieuw begin

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze video een Yin Yoga les in het teken van een nieuw begin. Elke dag is weer een nieuw begin, een kans om met een schone lei te beginnen, om je intenties waar te maken. Heb je behoefte aan een nieuw begin? Aan een frisse start aan het begin van dit jaar? Dan is dit een mooie (extra lange) les voor jou!

 

Totale duur: 1 uur en 45 minuten

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Ervaring met yoga is niet nodig.

 

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Yin yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.