Aanbieding!

Digitale YIN yogales ☆ Happy Hips

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze video een Yin Yoga les waarbij de focus ligt op het ‘openen’ van de heupen. Dat wil zeggen; ruimte creëren in het heupgewricht zodat opgeslagen spanning en energie eruit kan en je jezelf als gevolg daarvan ook iets meer open kunt stellen voor wat het leven je aanbiedt.

 

Momenten van release zijn heel belangrijk en ook constant nodig om ruimte te creëren; aangezien te hoog oplopende spanning tot fysieke klachten als ook emotionele stabiliteit kan leiden. Veel zenuwuiteinden in het bekkengebied worden direct gerelateerd aan de energetische opslag van emoties en spanning. Emotionele energie komt bij spanning, stress en frustratie – maar ook wanneer je een gewéldige dag hebt! – in je bekkengebied terecht waar spanning opbouwt en vast komt te zitten. Het kan daar doorwerken op de heupzenuwen en/of het bindweefsel en klachten veroorzaken.

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt!

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Yin yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.