Aanbieding!

Digitale YOGA NIDRA sessie ☆ Bewustzijn

 7,50

Yoga Nidra is hét summum van ontspanning. Het is ontzettend heilzaam voor je lichaam en mind. Nidra betekent ‘slaap’ in het Sanskriet. Daarom wordt deze yogavorm ook wel ‘slaapyoga’ of ‘yoga van de slaap’ genoemd. Anders dan bij andere yogastijlen lig je bij Yoga Nidra de hele sessie heerlijk onder een dekentje op de yogamat. Verder hoef je niets te doen of te kunnen! Vergelijk het maar met een lange Savasana. Het is een vorm van geleide meditatie. Door naar mijn stem te luisteren, vertragen je hersengolven en kom je in een andere staat van bewustzijn. Een staat die het midden houdt tussen slapen en waken. This is where the magic happens! In deze ontspannen slaaptoestand met een helder innerlijk bewustzijn verwerk je ervaringen en herinneringen, nemen spierspanning en stress af en gaan je bloeddruk en hartslag omlaag. Benieuwd naar de effecten of hoe een les eruit ziet? Dat lees je hier.

 

Totale duur: 1 uur en 21 minuten.

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil t/m 14 maart 2021, op het moment dat het jou het beste uitkomt! Ervaring met yoga (nidra) is niet nodig.

 

Beschrijving

Deze Yoga Nidra sessie is ook onderdeel van Self-care Sundays @home edition: No stress… Relax!. Samen met nog een aantal andere digitale en fysieke items die je ontvangt organiseer je gewoon je eigen me-time moment @home!

Tips bij gebruik van deze digitale Yoga Nidra sessie:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.