dōTERRA Introductiekit met 3 oliën (5 ml)

 29,95

Deze introductiekit bevat de drie flesjes (5 ml) essentiële oliën Lavender, Lemon en Peppermint. Je kunt alle drie de oliën op de huid aanbrengen, innemen en/of verstuiven via een diffuser. Een geweldige manier om kennis te maken met de producten van dōTERRA!

 

De geur van lavendel ontspant, kalmeert en helpt je beter te slapen. Aangebracht op de huid helpt het tegen huidirritaties, verzacht rimpels en kalmeert jeuk van muggenbulten of andere insecten. Bij hooikoorts of geïrriteerde slijmvliezen kun je een druppel lavendel tegen je gehemelte duwen of onder je tong leggen. De geur is poederig, bloemig, licht.

 

Citroen staat bekend om zijn krachtig aromatische, uitwendige en intern reinigende werking en kan met vele andere oliën worden gecombineerd. De geur van citroen geeft energie, zuivert de lucht in een ruimte en heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Druppel wat citroenolie in je (warme) water en het reinigt je spijsverteringsstelsel of in een emmer water om je huis te reinigen (geen chemische schoonmaakmiddelen meer nodig!).  De geur is fris, citrus, schoon.

 

Pepermunt verhoogt je focus, verfrist bij vermoeidheid en verlicht (spannings)hoofdpijn. Je kunt pepermuntolie ook innemen voor een frisse adem óf bij problemen met de spijsvertering en darmkrampen. Werkt antibacterieel en de geur is fris, muntachtig en kruidig.

 

De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 à 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

 

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

  • Inhoud: 3 flesjes van 5 ml Lavender, Lemon en Peppermint
  • Gebruik: aromatisch, inwendig en/of topisch (op de huid)
  • Ingrediënten: lavendelbloem, citroenschil en pepermuntplant (100% natuurlijk)
  • De oliën van dōTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®
  • Wees bedacht op mogelijke huidirritatie wanneer je een gevoelige huid hebt. Informeer bij zwangerschap, borstvoeding of andere medische trajecten altijd bij je arts over het gebruik. Vermijd contact met je ogen, binnenkant van je oren en andere gevoelige lichaamsdelen. Vermijd zonlicht na gebruik van Lemon enkele uren na gebruik op de huid.

Benieuwd naar het gebruik van etherische olie in een yogales? Hou dan de Aroma Yoga workshops in de gaten of boek er zelf één voor je eigen (privé)groep of event!