doterra lemon citroen essentiële olie etherische oliedoterra lemon essentiële olie etherische olie_overview
doterra lemon citroen essentiële olie etherische olie
doterra lemon citroen essentiële olie etherische olie
doterra lemon essentiële olie etherische olie_overview

dōTERRA Lemon etherische olie (15 ml)

 15,30

Lemon (citroen) is een van de best verkopende oliën van dōTERRA en dat is niet voor niks! Je kunt het op heel veel verschillende manieren inzetten. Lemon staat vooral bekend om haar reinigende effect; zo heeft citroenolie een positief effect op je spijsvertering, maar kun je het ook gebruiken als natuurlijk schoonmaakmiddel in huis! Voor een frisse en gezonde start van de dag, kun je één of twee druppeltjes aan je thee of water toevoegen kan het aan water worden toegevoegd. Net als alle citrusvruchten, heeft ook Lemon een opwekkend effect op je humeur en gemoedstoestand. Dus vernevel deze olie in een aroma diffuser, adem de geur in vanuit een kommetje dat je van je handen maakt of breng hem aan op je huid voor een opwekkend, energiegevend en vrolijk makend effect.

Mogelijke toepassingen:
* voeg dōTERRA Lemon toe aan je thee of water voor een reiniging van je darmen én verfrissende smaak (pluspunt: niet belastend voor je tandglazuur, wat bij gewonen citroenen/citroensap wel het geval is)
* gebruik citroenolie tijdens het koken in hapjes en desserts
* voeg dōTERRA Lemon toe aan je emmer met sop tijdens het schoonmaken of doe één oof twee druppels in een sprayfles met water voor een verfrissende  geur en het ontvetten van oppervlakken
* druppel wat olie aan de binnenkant van je wc-rol en het toilet ruikt heerlijk fris!

De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo puur en geconcentreerd dat 1 of 2 druppels al voldoende is, dus je doet echt lang met een flesje van 15 ml!

De geur is schoon, fris, citrus, helder.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud: 15 ml
  • Gebruik: aromatisch, inwendig en/of topisch (op de huid)
  • Let op! Vermijd zonlicht in de eerste uren na gebruik op de huid, citrusoliën zijn fototoxisch
  • Ingrediënten:  citroenschil (100% natuurlijk)
  • De oliën van dōTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®
  • Wees bedacht op mogelijke huidirritatie wanneer je een gevoelige huid hebt. Informeer bij zwangerschap, borstvoeding of andere medische trajecten altijd bij je arts over het gebruik. Vermijd contact met je ogen, binnenkant van je oren en andere gevoelige lichaamsdelen.

Benieuwd naar het gebruik van etherische olie in een yogales? Hou dan de Aroma Yoga workshops in de gaten of boek er zelf één voor je eigen (privé)groep of event!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dōTERRA Lemon etherische olie (15 ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *