Aanbieding!

dōTERRA Pepermunt essentiële olie (15 ml)

 21,20

Pepermunt is een hele goede natuurlijke oppepper, die meteen verfrist en zorgt dat je je (weer) goed kunt concentreren. Daarnaast zorgt pepermunt voor een frisse adem en ondersteunt deze olie een goede maagwerking en spijsvertering. Kan bij een misselijk gevoel op de buik worden aangebracht en verlicht hoofdpijn bij aanbrengen op het voorhoofd. Pepermunt vormt samen met Lavendel en Lemon het ‘pollen trio’, ideaal bij hooikoorts en kriebels.

 

Gebruik:
* bij kloppend gevoel in je hoofd
* voor een vrije ademhaling
* voor energieboost en focus
* voor maag en spijsvertering
* als directe verkoeling

 

De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo puur en geconcentreerd dat 1 of 2 druppels al voldoende is, dus je doet echt lang met een flesje van 15 ml!

 

1 op voorraad

Beschrijving

  • Inhoud: 15 ml
  • Gebruik: aromatisch, inwendig en/of topisch (op de huid)
  • Ingrediënten: pepermuntplant  (100% natuurlijk)
  • De oliën van dōTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®
  • Wees bedacht op mogelijke huidirritatie wanneer je een gevoelige huid hebt. Informeer bij zwangerschap, borstvoeding of andere medische trajecten altijd bij je arts over het gebruik. Vermijd contact met je ogen, binnenkant van je oren en andere gevoelige lichaamsdelen.

Benieuwd naar het gebruik van etherische olie in een yogales? Hou dan de Aroma Yoga workshops in de gaten of boek er zelf één voor je eigen (privé)groep of event!