HomeWanderlust Yoga WebshopSIERADEN & MALA'S♡ Mala's en armbandjesMala ketting – Earth Walk (onyx & lavasteen)
Mala spirit earth walk mala ketting onyx lavasteen rudraksha
Mala spirit earth walk mala ketting onyx lavasteen rudraksha
Mala spirit earth walk mala ketting onyx lavasteen rudraksha

Mala ketting – Earth Walk (onyx & lavasteen)

 69,00

I AM STRONG
De Earth Walk mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met kralen van matte Onyx en en een grote Lavasteen als ‘goeroe-kraal’. Deze mala heeft een lichtgrijs kwastje, wat in combinatie met de zwarte stenen voor een stoere, ingetogen look zorgt. Absoluut unisex! Chakra: Basis / Wortel (1e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Onyx: Geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen in lastige of stressvolle situaties en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig, verantwoordelijk en helpt je focussen. Stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

Lavasteen: Zorgt voor meer wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. Maar op een rustige, zachte, gebalanceerde manier. Zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Werkt aardend, voert overtollige energie af en draagt daarmee bij aan je persoonlijke kracht. TIP! De lavasteen heeft een wat poreuze structuur en is heel geschikt als natuurlijke ‘aroma diffuser’ door er etherische olie op te druppelen (alleen 100% natuurlijke, hoge kwaliteit).

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 46 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra: Basis / Wortel (1e)
  • Sterrenbeeld: Niet specifiek

Verzorging van de Earth Walk mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Earth Walk mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Earth Walk (onyx & lavasteen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *