Gold Dust mala Mala Spirit met rudraksha en tijgeroogGold Dust mala Mala Spirit met rudraksha en tijgeroog
mala spirit gold dust mala tijgeroog rudraksha
Gold Dust mala Mala Spirit met rudraksha en tijgeroog
Gold Dust mala Mala Spirit met rudraksha en tijgeroog

Mala ketting – Gold dust (tijgeroog)

 74,00

I AM CONFIDENT
De Gold Dust mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met kralen van Tijgeroog en voorzien van een warm oranje/bruin kwastje. Werkt op het Zonnevlechtchakra (3e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Tijgeroog: Activeert de eerste drie chakra’s en stemt ze op elkaar af. Als een gouden zon beschermt Tijgeroog tegen ongewenste invloeden van buitenaf en geeft het de drager kracht, moed en zelfvertrouwen. Wanneer je last hebt van spanningen, besluiteloosheid en/of angsten geeft tijgeroog rust en zorgt ervoor dat je makkelijker knopen doorhakt.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Vanwege het handwerk, zijn geen twee producten identiek. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 48 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra: Zonnevlecht (3e)
  • Sterrenbeeld: Schorpioen, Maagd, Tweelingen en Leeuw

Verzorging van de Gold Dust mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Gold Dust mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Gold dust (tijgeroog)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *