Green Spirit mala ketting

 67,00

De Green Spirit mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden gecombineerd met groene Aventurijn, Amazoniet en Fluoriet en heeft een zeegroen kwastje (tassel).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Fluoriet: Geeft toegang tot de hogere niveau’s van ons energieveld en is een krachtige hulp bij studie (van het leven). Bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Vergroot het zelfvertrouwen, geeft inzicht en werkt emotioneel stabiliserend.

Amazoniet: Ondersteunt het keelchakra en stimuleert de communicatie. Voor het wegnemen van zorgen, angsten, woede en irritatie. Balanceert stemmingswisselingen. Stimuleert om leiding te nemen over je eigen leven en aan te sluiten bij je eigen innerlijke kracht.

Aventurijn: Beschermt, activeert en zuivert het hartchakra. Een steen van comfort en evenwicht.

De groene Aventurijn en Amazoniet in deze mala ondersteunen de werking van de krachtige Fluoriet.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Op voorraad

SKU: 2016-0024 Categorie:

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 48 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm

Verzorging van de Green Spirit mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Green Spirit mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Spirit mala ketting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *