grounding mala ketting rookkwarts onyx rudraksha mala spiritgrounding mala ketting rookkwarts onyx rudraksha mala spiritGrounding mala Mala Spirit met rookkwarts en onyx
Grounding mala Mala Spirit met rookkwarts en onyx
grounding mala ketting rookkwarts onyx rudraksha mala spirit
grounding mala ketting rookkwarts onyx rudraksha mala spirit
Grounding mala Mala Spirit met rookkwarts en onyx

Mala ketting – Grounding (rookkwarts)

 74,00

I AM GROUNDED
De Grounding mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met prachtige kralen van Rookkwarts en Onyx (twee kralen in de nek). De mala heeft een zwart kwastje. Werkt op het Basischakra (1e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Onyx: Geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen in lastige of stressvolle situaties en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig, verantwoordelijk en helpt je focussen. Stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

Rookkwarts: Helpt ontspannen, loslaten en accepteren in moeilijke of stressvolle situaties. Werkt aardend, helend, geeft levenslust en nieuwe energie. Beschermt tegen negatieve energie en helpt weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 46 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra: Basis / Wortel (1e)
  • Sterrenbeeld: Stier, Steenbok en Weegschaal

Verzorging van de Grounding mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Grounding mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Grounding (rookkwarts)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *