Celestien hangertje coelestien celestietCelestien hangertje coelestien celestietCelestien hangertje coelestien celestiet
Celestien hangertje coelestien celestiet
Celestien hangertje coelestien celestiet
Celestien hangertje coelestien celestiet
Celestien hangertje coelestien celestiet

Celestien hangertje – gepolijst

 6,75

Celestien (ook wel Celestiet of Coelestien genoemd) heeft van nature een zachte grijsblauwe tot diepblauwe kleur en dankt haar naam aan het Latijnse coelestis, wat ‘hemels’ of ‘met de kleur van de hemel’ betekent.

Celestien is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling, de verbinding met je intuïtie en helder zien en weten bevordert. De steen helpt je om dromen te onthouden en tijdens meditatie om diepere lagen van je bewustzijn te bereiken. Daarnaast zorgt de energie van Celestien voor meer rust, focus, helderheid en creativiteit.

Deze steen ondersteunt bij alle vormen van communicatie (je uit spreken, in het openbaar spreken), geeft rust bij angstige gevoelens en wanneer je Celestien naast je bed legt, wordt het makkelijker om dromen te herinneren. De hangertjes zijn glad gepolijst en hebben een oogje van echt zilver (925).

Let op: Edelstenen zijn natuurproducten, elke steen is anders en daarmee uniek. Deze hangertjes heb ik met zorg uitgezocht, je ontvangt één van de hangertjes zoals afgebeeld (excl. ketting). Heb je een sterke voorkeur voor een specifiek hangertje? Vermeld dit dan even in het opmerkingenveld bij je bestelling! Indien nog beschikbaar, stuur ik je het hangertje van je voorkeur toe.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Afmetingen: ca. 1,5 cm lang
  • Gewicht: 5 – 7 gram
  • Kernwoorden: voorspoed, geluk, vertrouwen op je intuïtie, creativiteit, spreken in het openbaar (communicatie), dromen herinneren
  • Chakra’s: alle, maar voornamelijk Keel (4e), Derde oog (5e) en Kruin (6e)
  • Sterrenbeeld: Tweelingen
  • Vermijd fel zonlicht en (veel) contact met water

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Celestien hangertje – gepolijst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *