HEALTHY HAIR spray voor gezonde haargroei

 16,50

Wie droomt er nou niet van lange, gezonde lokken? Deze Healthy Hair spray is verrijkt met maar liefst 6 essentiële oliën en ondersteunt op 100% natuurlijke wijze de gezondheid van je haar!

 

Welke essentiële oliën zitten erin?
♡ Frankincense (wierookhars): ook wel de ‘koning onder de oliën’ genoemd; staat o.a. bekend om het verminderen van haaruitval en stimuleren van gezonde haargroei. Frankincense bevat van nature lage hoeveelheden vitamine E, wat zorgt voor voeding en versterking van het haar.
♡ Lavender: van lavendelolie is bekend dat het de haargroei stimuleert, roos vermindert en kalmeert bij een jeukende hoofdhuid.
♡ Peppermint: pepermunt verhoogt de bloedcirculatie in de hoofdhuid en verbetert (versnelt) de haargroei. Daarnaast geeft het een frisse geur en een licht tintelende sensatie op de hoofdhuid.
♡ Rosemary: ook van rozemarijn is bekend dat het een stimulerende werking op de haargroei heeft.
♡ Tea Tree: tea tree-olie heeft schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen en zorgt ervoor dat dode huid(schilfertjes) zich niet ophopen, dat belemmert namelijk de haargroei.
♡ Cedarwood: balanceert de talgkliertjes in de hoofdhuid en heeft net als Tea Tree schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen. Zorgt voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.

 

Alle bovengenoemde essentiële oliën zijn van dōTERRA; hierdoor ben je verzekerd van de hoogst mogelijke, meest pure en therapeutische kwaliteit. De sprayflacon is van glas en herbruikbaar; je kunt er als ‘ie leeg is bijvoorbeeld een eigen room spray of verkoelende facial mist in doen. Het amberkleurige glas zorgt ervoor dat de oliën hun werking niet verliezen en zo lang mogelijk goed blijven. Deze haarsprays maak ik op bestelling; je krijgt dus altijd een ‘vers’ exemplaar opgestuurd!

 

7 op voorraad

Beschrijving

Hoe gebruik je deze haarspray?
♡ Altijd even schudden voor gebruik, omdat essentiële oliën en water van nature niet met elkaar mengen.
♡ Dagelijks op nat haar sprayen, alleen bij de haaraanzet. Deze sprayflacon heeft een hele prettige, hoogwaardige verstuiver waardoor je met slechts een paar keer sprayen al voldoende product op het haar aanbrengt.
♡ Masseer lichtjes met je vingertoppen op je hoofdhuid.

  • Inhoud: 150 ml
  • Ingrediënten: dōTERRA Frankincense, Lavender, Peppermint, Rosemary, Tea Tree, Cedarwood en gedemineraliseerd water
  • De oliën van dōTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®