Aanbieding!
Holy mala ketting Mala Spirit met rudraksha en kwastje in chakra kleuren
Authentieke Holy mala ketting van Rudraksha-zaden, handgemaakt door Aum Rudraksha Designs op Bali | Wanderlust Yoga
Holy mala ketting Mala Spirit met rudraksha en kwastje in chakra kleuren

Mala ketting – Holy (chakra kwastje)

 36,00  25,00

De kracht van de Holy mala ketting is de eenvoud; dit is de basismala, zoals deze ook gedragen werd door Boeddha, Gandhi en de Dalai Lama. Deze mala is voorzien van een kwastje (tassel) in de kleuren van de 7 chakra’s. Je kunt deze traditionele mala met Rudraksha-zaden direct op de huid dragen (onder je kleding) en is heel geschikt voor het tellen van mantra’s tijdens meditatie.

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108 (+ 1 Rudraksha als goeroe-kraal), handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 51 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7,5 mm
  • Chakra’s: Alle
  • Sterrenbeeld: Niet specifiek

Verzorging van de Holy mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Holy mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Holy (chakra kwastje)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *