HomeWanderlust Yoga WebshopWANDERLUST // wander and wonder♡ ZaksteentjesEldariet (Kabamba jaspis) trommelsteen / zaksteentje
kabamba jaspis rhyoliet trommelsteen knuffelsteen zaksteen
kabamba jaspis eldariet trommelsteen knuffelsteen zaksteen
kabamba jaspis rhyoliet trommelsteen knuffelsteen zaksteen

Eldariet (Kabamba jaspis) trommelsteen / zaksteentje

 1,75

Eldariet (ook wel Kabamba jaspis of ‘krokodil jaspis’ genoemd) is een groene steen met ‘ogen’ waar donkere en/of lichte ringen omheen zitten. Deze trommelsteentjes zijn mooi glad gepolijst en dus makkelijk in je broekzak bij je te dragen óf bijvoorbeeld vast te houden tijdens het mediteren.

Eldariet maakt je bewust van wie je bent, van je gehele persoon, met mooie en (misschien ook) minder mooie kanten. Maar ook die kun je leren omarmen óf (als het je in de weg zit) veranderen. Het is een steen van eenheid (non-dualiteit), die helpt je uiterlijke en innerlijke wereld met elkaar in balans te brengen. Versterkt je levenskracht en helpt om druk (van anderen of jezelf) te weerstaan, angsten te kalmeren en ‘verdrongen’ gedeelten van je persoonlijkheid te helen en integreren.

Let op: Dit is 100% een natuurproduct, ieder steentje is uniek qua vorm en kleur. Je ontvangt het steentje dat (op gevoel) bij jou past. Prijs is per stuk.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Afmeting: ca. 2 cm
  • Gewicht: 9 – 12 gram
  • Chakra: Hart (4e)
  • Sterrenbeeld: Maagd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eldariet (Kabamba jaspis) trommelsteen / zaksteentje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *