lavendel amethist spiritkwarts cactuskwarts mexico

Lavendel Amethist / Spiritkwarts cluster

 24,95

Heel bijzonder stukje ‘lavendel amethist’, dat een prachtige gelaagdheid van dieppaars naar wit laat zien met lichtpaarse, lavendelkleurige kristallen bovenop.

Het gaat hier ook om een zogenaamde ‘spiritkwarts’ (of cactuskwarts), aangezien er vele kleine kristalletjes aan de oorspronkelijke, grotere kwartskristallen groeien. Zelf de onderkant is bezaaid met kleine glinstertjes! De vindplaats (Guanajuato, Mexico) maakt dit stukje extra bijzonder, omdat het hier om een hele kleine ‘pocket’ gaat waar dit soort kristallen gevonden worden.

Amethist is een zuiverende steen die zorgt voor kalmte, innerlijke rust en evenwicht. Fijne steen om mee te mediteren voor meer zelfinzicht en/of spirituele ontwikkeling. De lavendel amethist helpt bij onzekerheid, geeft inzicht in het onbekende en maakt het makkelijker om besluiten te nemen.

Gecombineerd met de eigenschappen van spiritkwarts zorgt deze steen voor balans en uitlijning op energetisch niveau (chakra’s) en helpt je overzicht creëren, ordenen en projecten afronden. Met alle kleine kristalletjes als ‘trapje’ naar het grote kristal, herinnert spiritkwarts je aan het belang van kleine stapjes, van geduld en doorzettingsvermogen op weg naar de ‘top’.

Let op: Edelstenen zijn natuurproducten, elke steen is anders en daarmee uniek. Je koopt exact de steen zoals deze op de foto’s is afgebeeld.

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Afmetingen: ca. 4 x 4 x 3,5 cm
  • Gewicht: 81 gram
  • Vindplaats: Guanajuato, Mexico
  • Chakra: Kruin (7e)
  • Sterrenbeeld: Vissen en Waterman
  • Leg de steen niet in fel zonlicht, omdat amethist dan kan verbleken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lavendel Amethist / Spiritkwarts cluster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *