Mala spirit Light mala met howliet rudraksha handgemaakte mala bali
Mala spirit Light mala met howliet rudraksha handgemaakte mala bali
Mala spirit Light mala met howliet rudraksha handgemaakte mala bali

Mala ketting – Light (howliet)

 65,00

I AM PATIENT
De Light mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met kralen van Howliet. Chakra’s: Derde oog en Kruin (6e en 7e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Howliet: Werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Zorgt voor ontspanning, geduld en verdraagzaamheid, waardoor je ook meer respect en compassie richting anderen ervaart. Maakt je bewust van je handelingen en de gevolgen daarvan, waardoor je bewustere keuzes maakt en je ‘in charge’ bent ten aanzien van je eigen leven. Howliet bevordert ambitie en leergierigheid, maar ook geduld. Alles heeft z’n eigen tijd!

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Als gevolg van handwerk, zijn geen twee producten identiek. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 48 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra’s: Derde oog (6e) en Kruin (7e)
  • Sterrenbeeld: Tweelingen en Weegschaal

Verzorging van de Light mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Light mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Light (howliet)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *