Mala ketting – Love stone (rozekwarts)

 49,00

I AM LOVE(D)
Deze Love Stone mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met kralen van Rozenkwarts. De grote facetgeslepen steen (ook Rozenkwarts) boven het klassieke rode kwastje (tassel) vormt een echte eye-catcher. Chakra: Hart (4e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Rozenkwarts: Steen van (zelf)liefde, vriendschap en zelfacceptatie. Deze zachte steen zorgt dat je met mildheid naar jezelf en anderen kunt kijken en verzacht pijn.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 51 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm

Verzorging van de Love Stone mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Love Stone mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Love stone (rozekwarts)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *