Aanbieding!

Mala ketting – Lucky jasper (jaspis)

 49,00  39,00

De Lucky Jasper mala ketting is gemaakt van Rudraksha-zaden in combinatie met kralen van groene Jaspis. Als accent heeft de mala een ovale groene Jaspis boven het zachtgroene kwastje (tassel). Chakra: Hart (4e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Jaspis: Aardende steen, die je moed en daadkracht geeft om voor jezelf op te komen en je hart te volgen. Zorgt voor evenwicht en harmonie tussen de fysieke, mentale en emotionele laag. Groene jaspis ondersteunt bij (over)vermoeidheid, helpt grenzen te stellen en die in acht te nemen.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Uitverkocht

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 48 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm

Verzorging van de Lucky Jasper mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Lucky Jasper mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Lucky jasper (jaspis)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *