maankalender 2019 maanfases kalender maanmaankalender 2019 maanfases kalender maanmaankalender 2019 maanfases kalender maan
maankalender 2019 maanfases kalender maan
maankalender 2019 maanfases kalender maan
maankalender 2019 maanfases kalender maan
maankalender 2019 maanfases kalender maan

Maankalender 2019 (A2 posterformaat)

 19,95

Met deze práchtig geïllustreerde maankalender voor 2019 ben je meer in tune met de maan, maanfases, sterrenbeelden en je eigen (menstruatie)cyclus. Zo kun je erop zien in welk sterrenbeeld de maan staat en kun je je eigen cyclus aan de hand van de maanstanden bijhouden door het kleine druppeltje in te kleuren.

In de kalender zie je per dag exact in welke fase en sterrenbeeld de maan zicht bevindt, onderaan staan de vier belangrijkste maanfasen (inclusief verduisteringen) en bijbehorende energie toegelicht. Hier vind je ook overzichtelijk de betekenis van de symbolen van alle sterrenbeelden en de indeling aan de hand van de vier elementen aarde, water, vuur en lucht terug.

Verbind je meer met de maan, die haar kennis en wijsheid als een soort spiegel naar ons reflecteert. Krijg gevoel bij de sterrenbeelden en thema’s, door je van dag tot dag bewust te zijn van de stand van de maan. En zie hoe je zelf ook onderdeel bent van de natuur, door inzicht te krijgen in je eigen cyclus en parallellen met de maan(stand). Let’s work some (moon) magic in 2019!

 

 

Op voorraad

Beschrijving

Specificaties

  • Taal: Engels
  • Formaat: A2
  • Gedrukt op 100% gerecycled papier
  • Met roségouden metallic inkt (!)

Tijdzones

Deze maankalender is een Amerikaans/Australisch product en verkrijgbaar in twee verschillende versies (noordelijk en zuidelijk halfrond), daardoor dus wereldwijd te gebruiken. Ik verkoop uitsluitend de ‘Northern Hemisphere version standard timezone is PST (GMT-8)’, oftewel de versie voor het noordelijk halfrond aangezien dit natuurlijk de tijdzone is die hier in Europa geldt. De tijden van de nieuwe manen, volle manen en maansverduisteringen staan niet vermeld op deze kalender. Maar voor algemene planningsdoeleinden, is de exacte tijd op de dag ook niet altijd van belang. Mocht je dat toch graag willen weten, dan zou je dit bijvoorbeeld kunnen checken via een (gratis) app.
Note: de maan verschuift ongeveer elke 2,5 dag naar een ander astrologisch teken (sterrenbeeld), soms is dit midden op de dag. Het sterrenbeeld dat op de maankalender bij een bepaalde dag wordt aangegeven, is het dominante maanteken voor die dag, tenzij een nieuwe of volle maan onder een specifiek teken valt. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maankalender 2019 (A2 posterformaat)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *