mala spirit gypsy soul mala armbandje carneool zoetwaterparel
mala spirit gypsy soul mala armbandje carneool zoetwaterparel
mala spirit gypsy soul mala armbandje carneool zoetwaterparel

Mala armbandje – Gypsy Soul (carneool)

 25,00

Het Gypsy Soul mala armbandje geeft je direct dat zomerse, ongedwongen en vrije gevoel! Met Rudraksha-zaden, twee kraaltjes van Carneool, Amber, zilver en een Zoetwaterparel in het midden. Combineert heel mooi als set met de Gypsy Soul mala ketting!

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Carneool:
Een steen van passie, blijdschap en kracht. Zorgt voor het aanwakkeren van het innerlijk vuur, motiveert en heeft een positieve invloed op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Door de opbeurende, activerende werking en de boost die je zelfvertrouwen krijgt, durf je te zijn wie je werkelijk bent.

Zoetwaterparel: De zachte en zuiverende energie van parel brengt je warmte, zachtheid, rust, vrede en verlichting. Ze maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen).  Verbonden aan de maan, emoties en de vrouwelijke energie (Yin).

Amber: Zet negatieve energie om in positieve energie en maakt vrolijk.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala armbandje in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Maat: one size (M)
  • Materiaal: handgeregen aan duurzaam elastiek
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra’s: Sacraal (2e) en Zonnevlecht (3e)
  • Sterrenbeeld: Ram, Kreeft, Leeuw en Maagd

Verzorging van het Gypsy Soul mala armbandje

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg het Gypsy Soul mala armbandje niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala armbandje – Gypsy Soul (carneool)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *