morning star mala armbandje rozekwarts rozenkwarts mala spirit rudraksha

Mala armbandje – Morning Star (rozekwarts)

 30,00

Het Morning Star mala armbandje is gemaakt van het kleinste (en meest zeldzame en kostbare) formaat Rudraksha’s met kraaltjes van Rozekwarts, Chalcedoon, Rhodochrosiet en Bergkristal (in het midden). Prachtig als set in combinatie met de Morning Star mala ketting!

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Rozekwarts: Dé steen van het hart en van (zelf)liefde. Helpt  het hart(chakra) te openen en liefde te ontvangen en geven. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Chalcedoon: Kalmeert en zorgt voor zachte en vloeiende communicatie (Keelchakra). Geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en maakt het makkelijker om weerstand te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Rhodochrosiet: Steen van universele liefde die alle kwaliteiten verbonden aan het hart en het hartchakra stimuleert. Maakt vrolijk, enthousiast, liefdevol, spontaan, levendig en laat je spreken vanuit je hart.

Bergkristal: Reguleert energie, absorbeert energie en geeft energie. Bergkristal zuivert (lichaam en geest) en zorgt voor helderheid.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala armbandje in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Maat: one size (M)
  • Materiaal: handgeregen aan duurzaam elastiek
  • Diameter Rudraksha’s: 4 mm
  • Chakra’s: Hart (4e), Keel (5e) en Kruin (7e)
  • Sterrenbeeld: Boogschutter, Kreeft, Tweelingen, Leeuw, Schorpioen, Steenbok, Stier en Weegschaal

Verzorging van het Morning Star mala armbandje

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg het Morning Star mala armbandje niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala armbandje – Morning Star (rozekwarts)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *