mala spirit zilver mala armbandje rudraksha
mala spirit zilver mala armbandje rudraksha
mala spirit zilver mala armbandje rudraksha

Mala armbandje – Zilver en Rudraksha’s

 39,00

Mooi door haar eenvoud is dit fijne mala armbandje, gemaakt van de kleinste en meest zeldzame Rudraksha-zaadjes (4 mm) in combinatie met zilveren ‘kapjes’. Combineert heel makkelijk met andere (eigen) sieraden en armbandjes, zoals de Earth Walk mala met Onyx en Lavasteen.

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Zilver: Verbindt met de maan en de vrouwelijke energie (Yin). Het verkoelende metaal bevrijd je emoties stimuleert de fantasie en je creativiteit. Zilver helpt ons om mentaal meer flexibel te zijn en laat je minder vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf, vooral wanneer gevoelens van hulpeloosheid of gebrek aan zelfvertrouwen hier een rol in spelen. Brengt je zowel fysiek als mentaal in balans en – net als Bergkristal – versterkt Zilver het effect van andere edelstenen wanneer deze samen met zilver gedragen worden.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala armbandje in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Maat: one size (M)
  • Materiaal: handgeregen aan duurzaam elastiek
  • Diameter Rudraksha’s: 4 mm
  • Chakra’s: Zonnevlecht (3e), Keel (5e) en Voorhoofd (6e)

Verzorging van het Zilver mala armbandje

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg het Zilver mala armbandje niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala armbandje – Zilver en Rudraksha’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *