mala ketting clarity met bergkristal mala spirit rudraksha mala
mala ketting clarity met bergkristal mala spirit rudraksha mala
mala ketting clarity met bergkristal mala spirit rudraksha mala

Mala ketting – Clarity (bergkristal)

 49,00

I AM LIGHT
De Clarity mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, gecombineerd met Bergkristal. Als accent heeft de mala een grote, superheldere Bergkristal boven een wit kwastje. Chakra’s: Kruin (7e) en alle andere chakra’s.

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Bergkristal: reguleert energie, absorbeert energie en geeft energie. Heeft een hele zuivere energie, het is een steen van licht en heel geschikt voor healing (genezing) en energetisch werk. Bergkristal versterkt en/of zuivert de energie van de de drager. Mentaal bevordert bergkristal concentratie en zorgt het voor een heldere geest. Het neutraliseert, maakt je onbevooroordeeld en helpt je daardoor om (voor)oordelen los te laten.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 48 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra’s: Kruin (7e) en alle andere
  • Sterrenbeeld: Leeuw en Steenbok

Verzorging van de Clarity mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Clarity mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Clarity (bergkristal)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *