Mala ketting met Amazoniet ‘Independence’

 64,00

I LIVE MY TRUTH
Deze krachtige mala is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden gecombineerd met Amazoniet (o.a. de grote ‘goeroe-kraal’) en Citrien. Met een goudbruin kwastje (dus niet zo geel als op de foto’s). Deze mala behoort tot het Zonnevlecht- (3e), Hart- (4e) en Keelchakra (5e).

 

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

 

Amazoniet: Versterkt je intuïtie en vergroot je zelfkennis. Zij kalmeert, troost en ontspant. Zo helpt Amazoniet je eigen waarheid te leven; in vertrouwen en harmonie. Ook heeft Amazoniet een kalmerend en troostend effect en zorgt deze steen voor emotionele balans. Beschermt tegen negatieve energie en andere schadelijke invloeden (zoals straling) van buitenaf.

 

Citrien: Werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit.

 

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 51 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra’s: Zonnevlecht (3e), Hart (4e) en Keel (5e)
  • Sterrenbeeld: Maagd, Tweelingen en Leeuw

Verzorging van de Independence mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Independence mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!