mala spirit royal stone mala ketting rudrakshamala spirit royal stone mala ketting rudraksha
mala ketting royal stone met robijn mala spirit rudraksha hartchakra wortelchakra
mala spirit royal stone mala ketting rudraksha
mala spirit royal stone mala ketting rudraksha

Mala ketting – Royal Stone (robijn)

 85,00

I AM FIERCE
Deze bijzondere én krachtige Royal Stone mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, in combinatie met een hangertje van Robijn. De mala heeft een rood/paars kwastje en een iets kortere hanglengte (41 i.p.v. 46 cm). Chakra’s: Basis (1e) en Hart (4e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Robijn: Geeft kracht en energie en werkt sterk activerend (kan teveel zijn voor mensen die snel overprikkeld raken). Robijn activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, een positieve houding en trekt overvloed aan. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Deze steen is echt een power house!

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Hou er rekening mee dat de exacte vorm en grootte van de hanger (‘goeroe-kraal’) per mala kan verschillen. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 41 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 6 mm
  • Chakra’s: Basis (1e) en Hart (4e)
  • Sterrenbeeld: Ram en Schorpioen

Verzorging van de Royal Stone mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Royal Stone mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Royal Stone (robijn)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *