Aanbieding!

Digitale YIN yogales ☆ Aarden

 7,50

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn yogalessen! In deze Yin yogales staat het wortelchakra centraal. De naam zegt het eigenlijk al, dit chakra staat voor onze wortels, onze gronding. Dit chakra is de basis en legt de verbinding tussen ons als mens en de aarde. Wanneer je het hebt over aarden of wanneer je behoefte hebt aan wat meer gronding in je leven, dan heeft dat te maken met het wortelchakra. Je wil dit chakra wat meer openen en activeren en je verbinden met de eigenschappen en thema’s die hierbij horen (zoals rust, kalmte, veiligheid). In deze Yin yogales staan houdingen centraal die dit chakra (bij je stuitje) en bijbehorende energie stimuleren.

 

Aanschaf van deze online yogales geeft je toegang tot de les via YouTube; je ontvangt deze na aankoop in je mail. Je kunt deze yogales zo vaak volgen als je wil, op het moment dat het jou het beste uitkomt!

 

Beschrijving

Tips bij gebruik van deze digitale Yin yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.