Passion mala Mala spirit met carneool en bergkristal tweede chakraPassion mala Mala spirit met carneool en bergkristal tweede chakra
Passion mala Mala spirit met carneool en bergkristal tweede chakra
Passion mala Mala spirit met carneool en bergkristal tweede chakra
Passion mala Mala spirit met carneool en bergkristal tweede chakra

Mala ketting – Passion (carneool)

 65,00

I AM PASSIONATE
De Passion mala ketting is gemaakt van heilige Rudraksha-zaden, in combinatie met dieprode kralen van Carneool en een accent van Bergkristal in de nek. De mala heeft een oranje/rood kwastje (tassel). Chakra: Sacraal (2e).

Rudraksha’s: Zuiveren je gedachten en schenken je een vredige geest. Dit geeft je de mogelijkheid om positieve veranderingen die je in je leven wenst, uit te dragen en te bewerkstelligen. Beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. Heilig in vele culturen en een symbool voor mededogen en spiritualiteit. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en des te sterker de energie.

Carneool: Een steen van passie, blijdschap en kracht. Zorgt voor het aanwakkeren van het innerlijk vuur, motiveert en heeft een positieve invloed op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Door de opbeurende, activerende werking en de boost die je zelfvertrouwen krijgt, durf je te zijn wie je werkelijk bent.

Bergkristal: Reinigende, activerende steen die het gehele lichaam in balans brengt. De helderheid en zuiverheid helpen je om helder na te denken en je te concentreren.

Dit unieke sieraad is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Deze producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd. Je ontvangt je mala ketting in een prachtig katoenen bewaarzakje!

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Aantal kralen: 108, handgeknoopt
  • Hanglengte: circa 46 cm
  • Diameter Rudraksha’s: 7 mm
  • Chakra: Sacraal (2e)
  • Sterrenbeeld: Kreeft, Leeuw, Maagd en Ram

Verzorging van de Passion mala ketting

Rudraksha’s worden als heilig beschouwd en dienen met respect en zorg behandeld te worden. Was ze zo nu en dan met water en zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen op natuurlijke wijze donkerder worden met de tijd. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)oliën in de kralen dringen en ze daardoor sterker worden.

Draag de kralen zo dicht mogelijk op de huid en leg de Passion mala ketting niet op de grond en bewaar hem op een schone, droge plek. Doe de mala voordat je gaat slapen  en zwemmen of douchen even af.

Benieuwd naar de oorsprong en functies van de mala? Lees het hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala ketting – Passion (carneool)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *