Self-care Sundays @home edition: No stress… Relax!

 20,00 23,00

Iedereen kan in deze uitdagende en uitputtende tijd wel wat extra ontspanning gebruiken. Even wegdromen, opladen en je systeem op een diep niveau laten herstellen. Deze eerste @home edition is een combinatie van Yoga Nidra en Aroma Yoga, helemaal afgestemd op (diepe) ontspanning en herstel.

 

Wat ontvang je?
❥ toegang tot een online Yoga Nidra sessie via YouTube (1 uur en 25 minuten)
❥ toegang tot een bijpassende Spotify-playlist met ‘healing sounds’ (20 nummers, 5 uur en 10 minuten)
❥ sample-flesje met aantal druppels Lavendelolie van dōTERRA
❥ zakje ontspannende Ayurvedische kruidenthee (organic)
❥ suggestie voor het inrichten van jouw heerlijke relaxmoment @home
❥ optioneel (in de PLUS-variant): een prachtige Rozenkwarts zaksteen om vast te houden tijdens meditatie of om bij je te dragen gedurende de dag

 

De yogales en playlist met muziek ontvang je digitaal en het sample-flesje en de thee (en indien geselecteerd, de Rozenkwarts) ontvang je per post. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een moment in je agenda blokken, je chill-outfit aantrekken en een kaarsje aansteken. ENJOY!

 

Wissen

Beschrijving

Deze Yoga Nidra sessie liever los aanschaffen? Dat kan! Je vindt hem hier: Yoga Nidra | Bewustzijn.

Tips bij gebruik van de digitale yogales:

  1. Voor scherp beeld: zorg dat je de kwaliteit instelt op 1080p (HD) of 720p. Dit doe je door bij/in de video op het icoon van het tandwieltje te klikken (instellingen) en hier bij ‘kwaliteit’ 1080 of 720p te kiezen.
  2. Test even of het volume van je mobiel of laptop/PC goed staat. Het geluid staat op YouTube standaard uit, dus even op het icoon van het luidsprekertje klikken om dempen op te heffen.
  3. Om de video zo groot mogelijk in beeld te krijgen (als je dat wil tenminste), gebruik je de ‘full screen’ modus. Dat zijn die 4 witte haakjes in de vorm van een vierkantje rechts onderin de video. Wanneer je kijkt op je mobiel, kun je die een kwartslag draaien zodat de video schermvullend is.

Extra informatie

Inhoud

Self-care Sunday @home BASIS, Self-care Sunday @home PLUS (inclusief edelsteen)