zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happyzonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happyzonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happyzonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy
zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy
zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy
zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy
zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy
zonnesteen oranje calciet doterra wild orange be happy

Gift set ‘BE HAPPY’ (edelstenen & olie)

 24,95

Dit setje is één en al vrolijkheid, je wordt gewoon al blij als je er naar kijkt! Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook heel mooi als cadeautje om iemand een goed gevoel te geven en positiviteit, zelfvertrouwen en motivatie te schenken. Elk setje wordt geleverd in een satijnzacht zandkleurig zakje met trekkoordje (en op verzoek natuurlijk ook mooi voor je ingepakt)!

De set bestaat uit een flink stuk ruwe oranje calciet van topkwaliteit. Zó intens oranje en ‘juicy’ dat het echt net een stuk sinaasappel lijkt! Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend, stemmingsverbeterend, heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid, geeft je energie, werkt motiverend en stimuleert je zelfvertrouwen en creativiteit. Leg de calciet bij je in de buurt of gebruik hem tijdens het mediteren (calciet voelt heel fijn aan vanwege het ‘vettige’ laagje).

Het tweede item is een klein hangertje van geslepen zonnesteen. Zonnesteen staat bekend als de steen van levensvreugde, positiviteit en optimisme. Deze steen heeft insluitsels van rode hematiet, waardoor de steen een zacht oranje/roze/rode kleur heeft met allemaal vlekjes die enorm glitteren en oplichten in het licht. Het oogje aan het hangertje is van echt zilver (925). Je kunt het hangertje naar eigen keuze aan een korter of wat langer kettinkje dragen (niet bijgeleverd). Wanneer je hem aan een wat langere ketting draagt, hangt de zonnesteen voor je zonnevlecht(chakra) waar hij ook energetisch op werkt. Dit is het punt onder je borst, zo ongeveer in het midden waar je ribben bij elkaar komen.

En het derde item in deze set is een flesje Wild Orange essentiële olie van dōTERRA! De oliën van dōTERRA zijn 100% natuurlijk en van de meest zuivere, hoogst mogelijke kwaliteit. Door aan deze olie te ruiken (direct vanuit het flesje, in je handen druppelen, wrijven en ruiken en/of verstuiven in een diffuser) krijgt je gemoedstoestand direct een positieve boost. Sinaasappelschil heeft een heerlijk fris en ‘uplifting’ aroma, waar je gelijk vrolijk van wordt. Daarnaast werkt Wild Orange zuiverend én kun je deze olie ook in je water druppelen en opdrinken. Smaakt niet alleen lekker, maar heeft vanwege de antioxidanten ook een positief effect op je immuunsysteem!

Oftewel: dit ‘Be Happy’- setje bevat alle ingrediënten voor instant happinness. Begin vanaf nu iedere dag positief en vol zelfvertrouwen!

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Gewicht ruwe brok oranje calciet: ca. 100 gram
  • Afmeting & gewicht zonnesteen hangertje: 1,5 – 2 cm lang / 3 – 5 gram
  • Inhoud dōTERRA Wild Orange: 100% natuurlijke essentiële olie uit sinaasappelschil / 15 ml
  • Let op: wanneer je citrusolie (zoals Wild Orange) op je huid gebruikt, vermijd dan contact met direct zonlicht (UV-straling) omdat dit verkleuring van de huid kan geven (fototoxische reactie)
  • Chakra’s: Sacraal (2e) en Zonnevlecht (3e)
  • Sterrenbeeld: Leeuw en Weegschaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gift set ‘BE HAPPY’ (edelstenen & olie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *